Снимка Facebook, Газета.руРедактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Съпругата на онкохирурга Андрей Павленко, Ана Гегечкори,

...
Снимка Facebook, Газета.руРедактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgСъпругата на онкохирурга Андрей Павленко, Ана Гегечкори,
Коментари Харесай

Съпругата на Андрей Павленко публикува последната му снимка

Снимка Фейсбук, Газета.ру

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Съпругата на онкохирурга Андрей Павленко, Ана Гегечкори, разгласява във Facebook последната фотография на брачна половинка си, който умря на 5 януари. Анна разгласява фотография, на която Андрей е с децата. Фотосът е юридически два дни преди гибелта на лекаря - 3 януари 2020 година, оповестява Газета.ру.

``
реклама

През март 2018 година Андрей Павленко беше диагностициран с рак на стомаха в трети стадий. Той продължи да приема пациенти, оперира и направи блог, където приказва за заболяването си и процеса на лекуване. На 2 януари 2020 година лекарят разгласява последния си запис, в който споделя, че ракът не му оставя късмет, само че прикани всички, които са на стадий лекуване, да не се отхвърлят.

Андрей Павленко умря сутринта на 5 януари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР